Introducing the Revolutionary JetCurrent Pro Foldable E-Bike

A Juiced Bikes bemutatja a forradalmi JetCurrent Pro Összehajtható E-kerékpárt, amely a jövő elektromos kerékpározásának lehetőségeit nyitja meg. Ez az innovatív e-kerékpár az első ilyen típusú a Juiced Bikes kínálatában, és páratlan kényelmet és teljesítményt kínál.

A JetCurrent Pro egy erős 1 200 W NeoBlade Motorral (2 000 W csúcsteljesítmény) és egy 52V akkumulátorral van felszerelve, amely akár 34 mph sebességig is felgyorsíthat, és akár 70 mérföldet tesz meg egyetlen töltéssel. Öt pedálsegéd szintet kínál, amit nyomaték- és kadenciaérzékelők figyelnek, valamint egy gázkar is található rajta a könnyed guruláshoz. Az e-kerékpár további funkcionalitásokat is kínál, mint például az aktív sebességtartó, amellyel beállíthat és fenntarthat egy kívánt sebességet 20 mph alatt, és egy versenypálya mód a legkalandvágyóbb kerékpárosoknak, akik a maximális teljesítményt és sebességet keresik.

A JetCurrent Pro lenyűgöző jellemzőkkel rendelkezik, többek között egy 1 050 lumen Shadowblaster első lámpával, előre és hátra irányjelzőkkel, féklámpával, 4 hüvelykes gazos gumikkal sárvédőkkel, hátsó teherhordóval és 4 dugattyús hidraulikus fékekkel. Tartalmaz továbbá egy összecsukható tükröt, egy „autóipari minőségű dudát” és egy háttérvilágítású LCD kijelzőt, amely valós idejű teljesítményadatokat és testreszabható beállításokat nyújt. USB portja segítségével kiszkírozhatja eszközeinek töltését az úton, így a JetCurrent Pro mindig biztosítja, hogy soha ne merüljön ki az energia kerékpározás közben.

Ami megkülönbözteti a JetCurrent Pro-t más e-kerékpároktól, az az összecsukható tervezése. Ez a forradalmi funkció egyszerűvé teszi a szállítást és tárolást, lehetővé téve, hogy könnyedén elrakjuk egy kis szekrénybe vagy csomagtartóba, amikor nem használjuk. A JetCurrent Pro négy elegáns színben érhető el – purple haze, indigo blue, desert tan és black – és tökéletesen ötvözi a funkcionalitást és az esztétikát.

A Juiced Bikes az évfordulója alkalmából hatalmas kedvezményeket kínál a kínálatában, ideértve a JetCurrent Pro-t is. Ne hagyja ki ezt az időszakos lehetőséget, hogy nagyot spóroljon az elektromos kerékpározás jövőjén. Tapasztalja meg a JetCurrent Pro Összehajtható E-kerékpár izgalmát és forradalmasítsa mindennapi munkába járását vagy szabadidős kalandjait.

Gyakran Ismételt Kérdések:
1. Mekkora teljesítménnyel rendelkezik a JetCurrent Pro E-kerékpár?
– A JetCurrent Pro egy 1 200W NeoBlade Motorral van felszerelve, csúcsteljesítménye pedig 2 000W. Ez a motor lehetővé teszi, hogy akár 34 mph sebességre is felgyorsítsa az e-kerékpárt.

2. Milyen távolságot tehet meg egyetlen töltéssel a JetCurrent Pro E-kerékpár?
– A JetCurrent Pro akár 70 mérföldet is képes megtenni egyetlen töltéssel, ami kiváló hatótávot biztosít az e-kerékpár használói számára.

3. Milyen további funkciókat kínál a JetCurrent Pro E-kerékpár?
– A JetCurrent Pro számos további funkcionalitással rendelkezik, beleértve az aktív sebességtartó rendszert, amellyel beállíthat és fenntarthat egy kívánt sebességet 20 mph alatt, valamint egy versenypálya módot a legkalandvágyóbb kerékpárosoknak.

Forrás: juicedbikes.com

By

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük