Summit County Council Deliberates on Speed Limits for Trails

A Summit County Tanács a hegyvidéki utakon történő magas sebességkorlátozások bevezetéséről tárgyal jelenleg. A tanács a múlt hónapban kapott ajánlatot a Basin Recreation által kidolgozott rendelettervezetről, amely hasonló módon követi a Park City Tanácsa által korábban elfogadott rendeletet. Mindazonáltal a tanács tagjai a szavazat előtt a nyilvánosság véleményének és a tervezett szabályozás pontosabb megértésének szükségességét fejezték ki.

Bár általánosságban egyetértenek a sebességkorlátozás rendeletének szellemével, a tanács tagjai azt akarják biztosítani, hogy részletesen megértsék a Summit megyei szabályzat ilyen változtatásának következményeit és hatásait. A döntések meghozatala előtt fontosnak tartják a nyilvánosság visszajelzéseinek összegyűjtését.

A Park City és a Basin ösvényeinek szabályosítási erőfeszítései már több hónapja folyamatban vannak, mivel ezek az utak mindkét közösségre kiterjednek. A Park City és a Snyderville Basin-lakosok között nemrég végzett felmérés azt mutatta, hogy a válaszadók 70% -a támogatja a sebességkorlátozások bevezetését az ösvényeken.

A tervezett rendelet emellett foglalkozik a villanykerékpárok használatával az ösvényeken is. Jelenleg a villanykerékpárok tilosak a Park City egyik nyomvonalán, kivéve az 65 év feletti vagy mozgáskorlátozott vezetőket. A Basin Rec tervezett rendelete azt célozza, hogy ezeket a kivételeket a Basin régióban is tükrözze.

A Summit County Tanácsa július 10-én fog szavazást tartani. Az e-bike-ok és a sebességkorlátok körüli viták 16:15-kor kezdődnek, és bárki hozzáfűzheti a saját véleményét. A találkozót a Coalville-ben található Summit County Bíróságon tartják, de az érdeklődők online is részt vehetnek.

A hegyvidéki utakon történő sebességkorlátok bevezetése a Park City és a Basin ösvényeinek szabályozásának széles körű részévé válik. Ezek az ösvények mindkét közösségre kiterjednek, és már folytatnak vitákat a következetes szabályozás szükségességéről.

A közelmúltban a Park City és a Snyderville Basin lakosai között végzett felmérés erős támogatást mutatott az ösvényeken történő sebességkorlátozások bevezetése iránt, a válaszadók több mint 70% -a mellette volt. Ez azt mutatja, hogy a közösségi tagok felismerik az úton lévő biztonság fontosságát.

A sebességkorlátozások mellett a tervezett rendelet foglalkozik a villanykerékpárok ösvényeken való használatával is. Jelenleg a Park City nyomvonalán a villanykerékpárok tilosak, kivéve az 65 év feletti vagy mozgáskorlátozott vezetőket. A tervezett rendelet célja, hogy ezeket a kivételeket a Basin régióban is alkalmazza, az előírások következetességének biztosítása érdekében.

A Summit County Tanács tagjai kiemelték a nyilvánossági vélemények és a sebességkorlátozás bevezetésének lehetséges következményeinek és hatásainak fontosságát. A döntéshozatal felelős megközelítését tükrözi, hogy a szavazat előtt visszajelzéseket gyűjtenek a közösség számára. Biztosítják, hogy minden releváns tényezőt figyelembe vesznek.

A tanács július 10-én tart ülést, ahol megbeszélik a javasolt sebességkorlátokat és az e-bike-okra vonatkozó szabályozást. A találkozó 16:15-kor kezdődik, és a Coalville-i Summit County Bíróságon kerül megrendezésre. Az érdeklődők számára lehetőség van az online részvételre is.

További információkért a Summit County Tanácsról és az aktuális vitáikról látogasson el a hivatalos weboldalukhoz a summitcounty.org címen. Ez az oldal frissítéseket nyújt a megye kormányzásával és kezdeményezéseivel kapcsolatos különböző témákban, biztosítva, hogy az emberek tájékozottak legyenek a rájuk hatással bíró ügyekről.

By

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük